top of page

Τα προβλήματα της ψυχής, δεν είναι προβλήματα πολυτελείας, όπως πιστεύουν ορισμένοι.

Ο γρήγορος τρόπος ζωής, που χαρακτηρίζει την σύγχρονη εποχή μας, τα οικονομικά προβλήματα, διαφόρου φύσεως, οι απαιτητικές συνθήκες διαβίωσης και η πιεστική καθημερινότητα, που παλαιότερα δεν υπήρχε, τουλάχιστον όχι σε αυτό τον βαθμό, έχουν δημιουργήσει ποικίλα ψυχολογικά προβλήματα, τόσο στους ενήλικες, όσο και στα παιδιά με διάφορες επιπτώσεις για τον καθένα.

Τα προβλήματα της ψυχής, δεν είναι προβλήματα πολυτελείας, όπως πιστεύουν ορισμένοι, αλλά ασθένειες όπως, όλες οι άλλες, που πλέον μπορούν να λυθούν αποτελεσματικά, πρώτα με την αποδοχή και μετά με την συντονισμένη δράση.

Τα προβλήματα της ψυχής, δεν είναι προβλήματα πολυτελείας, όπως πιστεύουν ορισμένοι.

Μόλις αντιληφθεί κάποιος, ότι αντιμετωπίζει, είτε ο ίδιος, είτε κάποιο μέλος της οικογένειάς του, κάποια δυσλειτουργία, ψυχολογικής φύσεως, πρέπει αμέσως να συμβουλευτεί έναν ειδικό και μαζί να καταφέρουν να το καταπολεμήσουν. Πλέον υπάρχει βοήθεια και είναι προσιτή για όλους. Κανείς δεν χρειάζεται - και δεν πρέπει - να αντιμετωπίζει τίποτα μόνος του.

Το Επιστημονικό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών, Λογοχώρα, εδρεύει στην καρδιά του όμορφου Πειραιά από το 2015.

Ήταν ένα όραμα, χρόνων, μιας επιστημονικής ομάδας, η οποία, αποτελείται από εξειδικευμένους και καταρτισμένους επιστήμονες.

Πιο συγκεκριμένα, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ψυχιάτρους, ψυχολόγους και ειδικούς παιδαγωγούς, έτσι ώστε να βρίσκεται στο πλευρό οποιουδήποτε ανθρώπου χρειαστεί την βοήθειά της, με τον πλέον κατάλληλο τρόπο.

Κανείς δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να αντιμετωπίζει τίποτα μόνος του.

Το Επιστημονικό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών, Λογοχώρα,

καλύπτει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο, να καλύψει τις ανάγκες οποιουδήποτε, αλλά και να βοηθήσει όσο πιο πολλούς ανθρώπους μπορεί. Έτσι, καταφέραμε να συγκροτήσουμε μια ομάδα επιστημόνων, οι οποίοι, ο καθένας ξεχωριστά, αποτελούν ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η επιστημονική κοινότητα, στον τομέα των ψυχολογικών δυσλειτουργιών.

Στο Επιστημονικό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών, Λογοχώρα, ασχολούμαστε με λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ειδική διαπαιδαγώγηση, αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών, ψυχολογική υποστήριξη, συμβουλευτική γονέων. Όλες οι ειδικότητες σε ένα μόνο κέντρο. Πολύ βολικό και ασφαλές.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.logoxora.gr και την σελίδα μας στο Facebook ΛΟΓΟχώρα. Ή μπορείτε να επικοινωνήσετε κατευθείαν μαζί μας στο 2121049522 και στο logoxwra@hotmail.com.

Λογοχώρα, γιατί είναι καθήκον και χαρά μας, να βρισκόμαστε στο πλευρό σας…..


bottom of page